ABOUT US

 

PRODUCTS

Bosnaplast vrši proizvodnju, isporuku i montažu cjevovodnih sistema u oblasti vodovoda i gasovoda, industrijskih cjevovoda i kanalizacije, kao i zaštitu energetkih i TT kablova. Kompanija zapošljava visokokvalifikovano i iskusno osoblje koje je u stanju odgovoriti potrebama veoma zahtjevnog tržišta oblasti u kojoj djeluje.

HDPE cijevi za vodu
HDPE water pipes

Bosnaplast HDPE cijevi za vodu su zdrave, čvrste, ne-toksične, male težine, otporne na koroziju, upotrebljive u različitim cjevovodnim sistemima.

SAZNAJ VIŠE
HDPE gas pipes

Bosnaplast cijevi za gas proizvode se od polietilena druge generacije PE 80 i polietilena treće generacije PE 100, radnog pritiska do 10 bara.

SAZNAJ VIŠE
HDPE pipes for canalization

Bosnaplast rebrasta kanalizacijska cijev izrađena je od polietilena (PE), s rebrastom vanjskom i glatkom unutarnjom površinom cijevi.

SAZNAJ VIŠE
HDPE pipes for cable protection

Bosnaplast cijevi za za zaštitu telekomunikacionih – TT i energetskih kablova proizvode se za potrebe zaštite osjetljivih optičkih  drugih kablova od mehaničkih, hemijskih i drugih oštećenja.

SAZNAJ VIŠE
PVC pipes

Bosnaplast PVC cijevi proizvode se u skladu sa standardom EN 1452-2:2001, a namienjene su za izradu cijevovodnih sistema za snabdijevanje vodom, drenažu, unutarnju i vanjsku kanalizaviju i zaštitu kablova.

SAZNAJ VIŠE
PP-R pipes for indoor installation

Bosnaplast instalacijski sistem dizajniran je za kućnu upotrebu u sanitarnom području, za snabdjevanje toplom i hladnom vodom

SAZNAJ VIŠE
Connective elements

U svom asortimanu proizvoda Bosnaplast posjeduje i sve vrste spojnih elemenata, kako standardnih, tako i onih koji se proizvode po posebnim zahtjevima
kupca.

SAZNAJ VIŠE
PVC poles for raspberries

PVC stubovi za maline domaći su proizvod Bosnaplasta čiji proces proizvodnje, od ulazne sirovine do konačnog proizvoda se odvija u vlastitim pogonima s potpunim nadzorom tima stručnih lica Bosnaplasta.

SAZNAJ VIŠE
PVC and metal greenhouses

Bosnaplast d.o.o. je jedna od vodećih firmi u području proizvodnje plastenika i opreme za plastenike. Sa dugogodišnjim iskustvom stekli smo potrebna znanja da možemo da odgovorimo na sve Vaše potrebe.

SAZNAJ VIŠE
HDPE micro pipes

Bosnaplast mikrocijevi najčešće se koriste za provlačenje i zaštitu optičkih kablova upuhivanjem zrakom pod pritiskom ili provlačenjem.

SAZNAJ VIŠE
PVC i PEHD Hilzne

In sit amet urna dapibus, pretium nisi nec, imperdiet velit maecinas Dapibus augue mi sit amet bibend ets viverra.

SAZNAJ VIŠE

USLUGE

HDPE cijevi za vodu
Inžinjering
Projektovanje
Ugradnja proizvoda
Stručni nadzor